¿Hur, var, när och varför?

Målet med min blogg är att sprida glädje och insperation. Jag är en person med mycket överskottsenergi som ständigt letar efter nya äventyr & utmaningar. Min absoult största passion här i livet är att resa, vilket kommer att vara mitt huvudämne i bloggen. Jag kommer att göra mitt yttersta för att få er så involverade i mina resor som de bara går och jag hoppas ni finner massa insperation på vägen.

Att få andra att le och skratta får mina små fjärilar i magen att festa till ordentligt. Jag älskar att sprida glädje och jag gör alltid mitt bästa med att vrida och vända på olika situationer till de posetiva.

Mitt liv är som många andras en riktigt bergodalbana, vissa dagar är bättre än andra.. Jag är helt övertygad om att de är så för att vi ibland behöver påminnas om hur j*kla bra vi har de, när vi väl är på topp!

Hoppas jag även kan få dej att dra på smilbanden idag, du kanske t.om kan bjuda på lite små fnitter. 

Advertisements

2 thoughts on “¿Hur, var, när och varför?

  1. Hej Nanny wooooow vilken rolig och spänande sida du har. Roliga inlägg att läsa på din blogg, fina bilder på fina ställen du har varit. Jag undrar om det går att samarbeta med dig och jag skulle jätte gärna vilja komma i kontakt med dig, gärna lite mer live antingen via skype eller telefon så att jag kan lättare förklara och visa vad jag jobbar med.
    Hoppas du ser den här kommentar och att vi kommer i kontakt inom kort.
    Du få ha det jättebra
    Vänliga hälsningar Marko

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s